Happy customers

Daar doen we het voor.

Opvolgen, bijsturen en meedenken met onze klanten! Walking the extra mile. 💪

Benieuwd hoe onze klanten via Job Point nieuwe medewerkers vonden? Lees hieronder enkele succesverhalen!

...
Embuild

Goedele Akkermans

"Job Point denkt actief mee op welke manier we de beste respons kunnen bereiken. Ze bekijken elke vacature inhoudelijk. We merken een toename in kwantiteit, maar ook in kwaliteit van kandidaten. Samenwerken met Job Point is efficiënt én aangenaam!"

Pietercil Group

Geert De Brauwer

"Wij werken al verschillende jaren met Job Point en zijn tevreden met de huidige samenwerking en het persoonlijk contact. Ze trachten uw professionele behoefte duidelijk in kaart te brengen. En denken mee met de organisatie."

Lokaal Bestuur Ronse

Melissa

"Absolute aanrader. Job Point denkt mee met onze organisatie, bezorgt de nodige tips & tricks, komt creatief uit de hoek. Vlotte communicatie en regelmatige opvolging. Kortom een aangename en productieve samenwerking."

Layher

Hans Pluimes

"Job Point heeft ons goed geadviseerd bij zowel onze Belgische als Nederlandse vacatures en deze op alle relevante websites geplaatst. Ze hebben vele bekwame sollicitanten opgeleverd en wij konden onze vacatures snel invullen. Ze werken accuraat, snel en ze leveren resultaat."

Proclus BV

Jeroen Knops

"Een goed all-in pakket wat perfect past bij een “lean and mean” bedrijf zoals het onze. De vacature werd herwerkt/vertaald en stond zeer snel op meerdere kanalen. Er werd regelmatig feedback gevraagd waardoor we snel schakelden en veel gerichte respons kregen."

Job Point denkt mee met onze organisatie, bezorgt de nodige tips & tricks, komt creatief uit de hoek.

Ameel Candy World

Christ Suply

"Ik heb enkel positieve ervaringen met Job Point. Ze werken snel, accuraat, to the point en met resultaat! In alle geval een aanrader!"

Vervoer Ter Vichten nv

Laurens D'huyvetter

"Job Point gaat professioneel te werk, met een doelgerichte aanpak. Het was fijn samenwerken en een absolute aanrader!"

Hof Ter Heyde

Katrien Vanbrabant

"We zijn blij dat we op het juiste moment kennis mochten maken met jullie firma. We kregen vele reacties op jullie advertentie. Waarvoor dank."

Cogghe & Co

Michelle Huybrechts

"Zelfs voor een knelpuntberoep als mechanieker vonden wij dankzij Job Point binnen 2 weken een geschikte kandidaat. Elke vacature wordt correct opgevolgd en dit aan een voordelig tarief!"

Huize Walden

Ann De Schutter

"Dankzij Job Point hebben we zeer snel onze vacature voor een management­functie ingevuld. Het is zeker een troef dat je met weinig ad­ministratieve inspanningen je vacature op verschillende websites kan publiceren."

Lokaal Bestuur Hoeilaart

Steven Craps

"Heel goede ervaring. Tof dat er mee strategisch nagedacht wordt over de kanalen en dat de strategie tijdens de looptijd van de vacature kan aangepast worden naargelang de reacties (bv. nieuwe lancering)."

Werken met Job Point geeft jou rust en de kans om de hele publiciteitscampagne quasi los te laten.

Lameire Future Foundation Technics

Mieke Sabo

"Zoekt u op korte termijn een perfecte kandidaat voor uw vacature, dan is Job Point zeker dé manier om snel en efficiënt de juiste persoon te vinden aan een correcte prijs."

Huyzen Vastgoed

Michel Maes

"Wij zijn verheugd om u te melden dat wij, dankzij de publicatie via Job Point, een nieuwe collega voor ons Huyzen-kantoor te Lokeren vonden. De lancering van de vacature verliep vlot en we kregen veel reacties binnen."

Lokaal bestuur Lede

Karolien Van Overwaelle

"Zonder twijfel aan te bevelen. Werken met Job Point geeft jou rust en de kans om de hele publiciteitscampagne quasi los te laten. Job Point denkt mee en neemt de verschillende belangen en problematieken in overweging."

Van Hulle Grondwerken

Van Hulle Jeroen

"We werkten samen met Job Point voor de vacatures Kraanman en Chauffeur. Ze zorgden voor een correcte opvolging en ik zou hen zeker aanbevelen."

Lokaal Bestuur Geraardsbergen

Ellen Herregods

"Sinds we met Job Point samenwerken, merken we een stijging in zowel kwaliteit als kwantiteit van kandidaten. Het contact met Koen verloopt zeer vlot: we krijgen snel onze gereviseerde teksten terug en tips hoe we zelf zichtbaarder kunnen publiceren."

Aaflex

Inge Tremerie

"Ons bedrijf is in volle groei en we hebben al meerdere keren samengewerkt met Job Point voor een gelijkaardige functie als CNC draaier - frezer. Telkens werkten ze een specifiek marketing plan uit wat geleid heeft tot de aanwerving van de beste kandidaat. En je houdt toch zelf de touwtjes in handen in de selectiefase. Vlotte communicatie en volhardende opvolging."

Demival

Hilde Desmet

"We zochten Werkvloerbegeleiders voor de afdelingen metaal, verpakking, groendienst en elektronica. Onze ervaring met Job Point verliep hierbij zeer vlot en het was aangenaam werken. Ik zou Job Point aanraden omdat het vernieuwend is."

Exel Composites NV

Katrien Delbaere

"De communicatie met Job Point verloopt vlot, heel erg ‘to the point’. Snelle reactie en goede opvolging. Ik kan Job Point aanraden vanwege de no-nonsensecommunicatie en de vlotte samenwerking. Job Point neemt werk uit handen. Ze zijn 1 aanspreekpunt om een vacature via verschillende kanalen te publiceren."

Ze bekijken elke vacature inhoudelijk. We merken een toename in kwantiteit, maar ook kwaliteit van kandidaten.

Meubelen Crack - Ieper

Heidi Deronne

"Job Point gaat professioneel te werk en denkt actief mee met de firma. Ze hebben een heel doelgerichte aanpak, een absolute aanrader. Een ideale manier om passieve, maar reeds werkende kandidaten te bereiken en te activeren in een steeds sneller evoluerende arbeidsmarkt, dankzij de no-nonsense- en to-the-point-aanpak van Job Point."

CONFORTLUXE

Franky Ferla

"Mijn ervaring met Job Point was zeer positief. We hadden al via andere kanalen geprobeerd, maar geen reactie gehad. Via Job Point zijn er toch wel enkele serieuze kandidaten gekomen. Zeker aan te raden, goede service en een correcte prijs met het gewenste resultaat."

Trislot nv

Sylvie Jacobs

"Job Point is heel professioneel en to-the-point. Onze contactpersoon volgt alles heel goed op, zodat we ons ondersteund voelen. Als klant voelen we ons niet “één van de velen”. Ze bieden een service van A tot Z: de vacature wordt in zijn geheel bekeken en de campagne op maat van het gezochte profiel samengesteld. De prijszetting is transparant zodat je als klant weet wat je voor je geld krijgt."

Vanatex bv

Johan Coghe

"Heel persoonlijke aanpak (1 aanspreekpunt). Heel snel de juiste instroom van kandidaten. Door de omni-channel methode en de juiste formulering komt er eindelijk reactie op je vruchteloze zoektocht naar de geschikte mensen. Een aanrader? Jazeker! Snel, betrokken en deskundige begeleiding."

VDC inox

Jo Vandecasteele

"Onze ervaring met Job Point verliep correct. Ze denken mee, met een goede opvolging en feedback. De samenwerking is een aanrader, omdat we eindelijk eens reacties hebben gekregen op onze vacature (metaalbewerker-plaatser)."

De vacature wordt in zijn geheel bekeken en de campagne op maat van het gezochte profiel samengesteld.

EVN bedrijfskleding

Pauline Rickaert

"Vlotte samenwerking. Reageren kort op de bal, maken direct werk van aanvragen & opzetten van campagnes. Het aantal reacties stijgt aanzienlijk na het lanceren van een campagne."

wzc OLV Ter Westroze

Lien Vandamme

"Duidelijke communicatie over het verloop, nakomen van opvolgingsafspraken en constructief meedenken over de publicatie. Er is respons geweest op de beide vacatures: verpleegkundige en woonleefbegeleider. Ruimer bereik dan zelf een campagne te organiseren."

STIGA nv

Nancy Vervenne

"Professionele aanpak! De vacaturetekst werd goed geanalyseerd en aangepast waar nodig om optimale weergave te garanderen. Heel goede opvolging, ik werd wekelijks gecontacteerd om de instroom van kandidaten te bespreken en eventuele bijsturing te doen waar nodig."

Eco-Shop

Ann Warnez

"Wij hebben een goede ervaring met Job Point. Er is veel instroom op onze vacatures en deze worden ook goed opgevolgd. Ik kan hen aanraden om mee samen te werken."

Yellow Selectie

Hugo Keustermans

"Job Point is al enkele jaren onze vaste publicatiepartner, die ons adviseert bij het opmaken van vacatures (een juiste titel, keywords enz.). Ze begeleiden ons bij de keuze van de juiste jobkanalen, aan scherpe condities. Een aanrader."

Lokaal Bestuur Denderleeuw

Lesley Vanhoorebeek

"Zeker en vast een aanrader! Er is telkens vooraf overleg om te belijken waar en hoe we de vacatures kunnen publiceren. Om goede, kwalitatieve sollicitaties te ontvangen. Er kan ook onderweg bijgestuurd worden waar nodig. Hun flexibiliteit is een grote troef."

Heel goede opvolging, ik werd wekelijks gecontacteerd om de instroom van kandidaten te bespreken.

Vercaro bv

Sabien van Loo

"Een aangename en professionele samenwerking. Ze optimaliseren de vacature, zodat ze online duidelijk en aantrekkelijk is voor alle kandidaten. Na 1 avond kregen we al de eerste sollicitaties binnen. Ook de weken erna bleef Myriam contact houden over het verloop van de campagne."

Groep Dilbeek

Annick De Zutter

"Zeker aan te raden. Eens wordt beslist betalend te publiceren werkt de samenwerking tijdsbesparend. Job Point levert een supersnelle service, stelt doordacht diverse nuttige kanalen voor in een transparante offerte, doet ook voorstel voor verschillende gratis kanalen en plaatst hierop zonder administratiekost, denkt actief mee voor het aantrekken van kandidaten."

Shapes Metalworks nv

Dirk Haerinck

"Job Point heeft als intermediair bij onze zoektocht naar enkele moeilijke profielen voor een vlekkeloos en vlot verloop ingestaan en een aantal zorgen bij het online plaatsen van vacatures op zich genomen. Aangezien we ook een vacature hebben kunnen invullen heeft de aanpak aldus degelijk gewerkt."

Zorgpunt Waasland

Belle Van de Voorde

"Job Point is binnen onze werving de belangrijkste partner. Het contact met Koen verloopt altijd zeer vlot en laagdrempelig. Koen weet ondertussen perfect hoe ik werk en Job Point weet waar we als Zorgpunt voor staan en zal dit ook in alle advertenties doortrekken. Een tevreden klant!"

MONDEA

Nele Moortgat

"De betrokkenheid en nauwgezette opvolging van Koen in de jobpostingcampagnes is een absolute meerwaarde. Hij kent de verschillende mogelijkheden van alle advertentiekanalen en welke impact ze hebben op je zoektocht."

Lokaal bestuur Beernem

Lisa Penneman

"Koen kent de knelpunten voor aanwerving medewerkers voor lokale besturen. Hij luistert goed naar je vraag en doet realistische voorstellen. We krijgen telkens snel antwoord. Ja, eens een frissere wind dan de gebruikelijke – commerciële adverteerders."

Berry Eke NV

Deborah Bruylandt

"Ik ervaarde Job Point als zeer professioneel, to the point, adviserend en constructief. Absoluut een aanrader, prijs/kwaliteit top! Professionele aanpak en zeer mooi resultaat!"

Lokaal bestuur Retie

Elke Raeymaekers

"Professioneel, duidelijke afspraken, kwalitatieve voorstellen, betrokken. Bij Job Point zijn ze ‘krak in hun vak’. Ze denken telkens na op maat van de vacature. Ze zijn goed op de hoogte van de markt en doen voorstellen waar we zelf nooit aan zouden denken."

Word jij onze volgende tevreden klant?