Happy customers

Lokaal Bestuur Denderleeuw

Lesley Vanhoorebeek

"Zeker en vast een aanrader! Er is telkens vooraf overleg om te belijken waar en hoe we de vacatures kunnen publiceren. Om goede, kwalitatieve sollicitaties te ontvangen. Er kan ook onderweg bijgestuurd worden waar nodig. Hun flexibiliteit is een grote troef."

Pietercil Group

Geert De Brauwer

"Wij werken al verschillende jaren met Job Point en zijn tevreden met de huidige samenwerking en het persoonlijk contact. Ze trachten uw professionele behoefte duidelijk in kaart te brengen. En denken mee met de organisatie."

Lokaal Bestuur Ronse

Melissa

"Absolute aanrader. Job Point denkt mee met onze organisatie, bezorgt de nodige tips & tricks, komt creatief uit de hoek. Vlotte communicatie en regelmatige opvolging. Kortom een aangename en productieve samenwerking."

Layher

Hans Pluimes

"Job Point heeft ons goed geadviseerd bij zowel onze Belgische als Nederlandse vacatures en deze op alle relevante websites geplaatst. Ze hebben vele bekwame sollicitanten opgeleverd en wij konden onze vacatures snel invullen. Ze werken accuraat, snel en ze leveren resultaat."

Confederatie bouw

Goedele Akkermans

"Koen denkt actief mee op welke manier we de beste respons kunnen bereiken. Hij bekijkt elke vacature inhoudelijk. We merken een toename in kwantiteit, maar ook in kwaliteit van kandidaten. Samenwerken met Job Point is efficiënt én aangenaam!"

Proclus BV

Jeroen Knops

"Een goed all-in pakket wat perfect past bij een “lean and mean” bedrijf zoals het onze. De vacature werd herwerkt/vertaald en stond zeer snel op meerdere kanalen. Er werd regelmatig feedback gevraagd waardoor we snel schakelden en veel gerichte respons kregen."

Huyzen Vastgoed

Michel Maes

"Wij zijn verheugd om u te melden dat wij, dankzij de publicatie via Job Point, een nieuwe collega voor ons Huyzen-kantoor te Lokeren vonden. De lancering van de vacature verliep vlot en we kregen veel reacties binnen."

Lokaal Bestuur Geraardsbergen

Ellen Herregods

"Sinds we met Job Point samenwerken, merken we een stijging in zowel kwaliteit als kwantiteit van kandidaten. Het contact met Koen verloopt zeer vlot: we krijgen snel onze gereviseerde teksten terug en tips hoe we zelf zichtbaarder kunnen publiceren."

Huize Walden

Ann De Schutter

"Dankzij Job Point hebben we zeer snel onze vacature voor een management­functie ingevuld. Het is zeker een troef dat je met weinig ad­ministratieve inspanningen je vacature op verschillende websites kan publiceren."

Cogghe & Co

Michelle Huybrechts

"Zelfs voor een knelpuntberoep als mechanieker vonden wij dankzij Job Point binnen 2 weken een geschikte kandidaat. Elke vacature wordt correct opgevolgd en dit aan een voordelig tarief!"

Hof Ter Heyde

Katrien Vanbrabant

"We zijn blij dat we op het juiste moment kennis mochten maken met jullie firma. We kregen vele reacties op jullie advertentie. Waarvoor dank."

Lokaal Bestuur Hoeilaart

Steven Craps

"Heel goede ervaring. Tof dat er mee strategisch nagedacht wordt over de kanalen en dat de strategie tijdens de looptijd van de vacature kan aangepast worden naargelang de reacties (bv. nieuwe lancering)."

Lameire Future Foundation Technics

Mieke Sabo

"Zoekt u op korte termijn een perfecte kandidaat voor uw vacature, dan is Job Point zeker dé manier om snel en efficiënt de juiste persoon te vinden aan een correcte prijs."