Onze formules

Job Point stelt telkens formules op maat voor, aan voordelige tarieven. We vertrekken vanuit een doordachte multiposting van uw vacature(s) op de meest aanbevolen jobsites. Gaande van de grote jobsites, over nichesites tot de meer regionale spelers, bepalen we de formule die voor u het beste resultaat kan opleveren.

Deze formules zijn verder uit te breiden met verschillende 'boosts' zoals sociale media advertenties of een vacaturevideo.

Vraag een offerte
multiposting vacatures

Multiposting

De meeste (latent) werkzoekenden zijn online sterk aanwezig, maar zijn niet allemaal via dezelfde kanalen bereikbaar. Dat is ook het uitgangspunt van onze multiposting! Door uw vacature op de meest geschikte jobsites te publiceren, bereiken we uw doelgroep sneller en efficiënter.

Om die juiste mediamix te bepalen, analyseren we eerst en vooral de verschillende criteria van uw vacature (functie, regio, sector, statuut). Vervolgens zal Job Point de teksten optimaliseren voor een zo gunstig mogelijk bereik. Na de publicatie gaan we, samen met u, de instroom op de vacature evalueren.

Onze partners

Social media recruitment

Job Point zorgt dat uw vacature (met logo, afbeelding en/of video) gedurende 7 dagen een extra boost krijgt via Facebook. Door doelgerichte publiciteit (op basis van o.a. leeftijd, regio, interesses, opleiding ...) behaalt uw jobadvertentie gemiddeld 100 extra clicks van potentiële latent werkzoekenden.

Uw jobadvertentie gedurende 30 dagen gepubliceerd op LinkedIn? Kan ook! Alleen getoond aan de juiste doelgroep: wij selecteren de geschikte profielen voor u.

Vacaturevideo

In exclusieve samenwerking met Arendsoog nemen wij een professionele vacaturevideo op, bij u op de werkvloer! We brengen uw bedrijf en vacature aantrekkelijk in beeld, a.d.h.v. een weldoordacht scenario. Job Point geeft uw video nadien een stevige boost naar de juiste doelgroep.


Lees meer